O nama

Opremanje unutrašnjih prostora i vizuelna komunikacija

Delicco

DELICCO d.o.o. osnovano je kao društvo sa ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge. Sjedište preduzeća nalazi se u Banja Luci, a osnovna djelatnost je uredjenje unutrasnjih prostora i distribucija promotivnih materijala. Od prvog dana osnivanja opredjeljeni smo da svojim kupcima obezbjedimo robu iza koje stoji ime i kvalitet. Visok kvalitet proizvoda, ime, tradicija i inovativnost proizvoda omogućili su nam prepoznatljivost na tržištu i stavaranje zavidne mreže kupaca i poslovnih partnera na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Stolice za sve namjene

ŠKERJANC – Bogata ponuda stolica i stolova za sve namjene, stolice od pletiva, vrtni namještaj, catering oprema, uredske stolice, vrtne ležaljke i još dosta toga.

Promotivni materijali i vizuelna komunikacija

Hi!DEA – veliki izbor sitnog promotivnog materijala prilagođen za sve prilike. Cjelokupni reklamni materijal i poslovne poklone možete izbrendirati logotipom vaše firme ili brenda. Za vas možemo da uradimo dizajn reklamnog materijala i pripremu za izabrane poslovne poklone.
Mi vam možemo pomoći da na originalan način promovišete svoj brend i tako budete u prednosti nad konkurencijom i budete produktivniji u svom poslovanju.

BELEM – sredstva za vizuelnu komunikaciju (stalci za kataloge, promo pultevi, roll up, baneri, klik-klak ramovi, A table, svijetleće reklame…);

AXION - na svijetu postoji mnogo dobavljača proizvoda na naduvavanje, ali samo neki od njih nude proizvode kojima nije potreban kompresor za konstantno uduvavanje vazduha. Među njima, AXION je najkompletniji, uključujući šatore, akre,namještaj i ostale slozene oblike za bilo koji sportski ili promotivni događaj.

COMO EUROPE – najveći izor USB stikova na jednom mjestu,prilagođeni za brendiranje sa velikim rasponom kapaciteta.

Opremanje unutrašnjih prostora

METALSISTEM – gradnja i opremanje regalnih magacina zasnovana je na širokom asortimanu komponenti firme METALSISTEM,jedne od vodećih svjetskih proizvođača ove opreme.

MADOSAN - Za opremanje prodajnih prostora (marketa, cash&carry objekata,butika, benzinskih pumpi, knjižara,prodavnica tehničke robe, auto dijelova itd.), nudimo usluge projektovanja, izradu tehnologije i montaže po sistemu “ključ u ruke“.

Partneri

Kvalitet • Pouzdanost • Inovativnost